[صفحه اصلی ]   [Archive]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
انجمن علمی پرستاری ایران::
مشاوران تحقیق کیفی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
آخرین مطالب بخش
:: تماس با ما
:: نحوه ثبت نام
:: راهنمای نگارش
:: درباره نشریه
:: مجله پژوهش پرستاری
نمایه پرستاری
AWT IMAGE
آموزش پرستاری
AWT IMAGE
روان پرستاری
AWT IMAGE
سامانه جامع رسانه ها
:: راهنمای نگارش ::

 راهنمای نویسندگان مقالات

  «مجله پژوهش پرستاری»

  هر پژوهشگر در طی تحقیق، اطلاعات زیادی را مرور, جمع آوری و تولید می‌کند. هدف از نوشتن مقاله به عنوان یک گزارش علمی, ارایه اطلاعات لازم و مفید در مورد روند و یافته های مطالعه به خواننده جهت استفاده مناسب از آن می‌باشد. قطعاٌ این سؤال مطرح می‌شود که کدام بخش از مطالعه و چه نوع داده و اطلاعاتی برای خوانندگان مفید است؟ مجلات علمی برای پاسخ به این سوال و کمک به نویسندگان و داوران در هنگام ارزشیابی مقاله, راهنمای نویسندگان را تدوین می‌کنند. مجله پژوهش پرستاری به عنوان یک مجله علمی با بهره گیری از تجارب مجلات معتبر جهان و صاحب نظران راهنمای نویسندگان را به شرح ذیل ارایه می‌نماید.

  مجله انجمن علمی پرستاری ایران یک مجله علمی پژوهشی می‌باشد که مقالات مرتبط با پرستاری را به چاپ می‌رساند. مقالاتی در این مجله مورد پذیرش قرار می‌گیرند که به یکی از اشکال زیر نگاشته شده باشند:

  الف) مقالات پژوهشی اصیل ( Original Research Article ): این نوع مقالات بر اساس یک طرح تحقیقی منظم و یافته های علمی مستحکم نگاشته شده و باید شامل قسمت‌های عنوان، چکیده (فارسی و انگلیسی)، مقدمه، روش، یافته‌ها، بحث، نتیجه‌گیری(کاربرد یافته ها، پیشنهادات و محدودیت های مطالعه) و منابع باشند.

  ب) مقالات مروری ( Review Article ): این نوع مقالات باید براساس احاطه کامل نویسنده به موضوع باشد و استفاده از حداقل 30 منبع قابل قبول علمی تهیه شوند و شامل: عنوان، چکیده(فارسی و انگلیسی)، مقدمه، روش کار، یافته ها و بحث پیرامون یافته ها، و نتیجه‌گیری(کاربرد یافته ها و پیشنهادات و محدودیت های مطالعه) باشند. (از 30 منبع حداقل 3منبع آن متعلق به نویسنده و مرتبط با موضوع مقاله باشد). جدول مقالات استفاده شده و دیاگرام جستجوی متون از اجزای مهم این مقالات است. 

  ج) گزارش موردی ( Case Report ): این نوع مقالات بر اساس مشاهده یک مورد یا موارد خاص حرفه‌ای که نگاه و شناخت ویژه‌ای را ارایه کرده باشد باید نگاشته شوند و باید شامل عنوان، چکیده (فارسی و انگلیسی)، مقدمه، گزارش مورد، بحث، منابع و مستندات می‌باشند.

  د) مقالات کار گروهی ( Team Work ): این مقالات براساس کار مشترک و گروهی در مورد موضوع خاص حرفه‌ای به ویژه در سطح ملی (همکاری بین دانشگاه‌ها) و بین‌المللی است. پذیرش این نوع مقاله برای مجله در اولویت قرار دارد.

ه) طرح یک دیدگاه: این گروه از مقالات در خصوص یکی از مسایل مهم در حوره های مرتبط با پرستاری و مامایی است که شامل عنوان ، مقدمه، بحث و نتیجه گیری ، منابع می باشد. 
 

  اصولی کلی:

  1 - زبان رسمی مجله فارسی می‌باشد و مقالات خارج از کشور به زبان انگلیسی نیز پذیرفته می‌شود.

  2 - مقاله قبلاً در هیچ یک از نشریات داخل به چاپ نرسیده یا همزمان برای مجلات دیگر ارسال نشده باشد، همچنین رتبه علمی کل نویسندگان به درستی عنوان گردد و همه نویسندگان مقاله از ارسال و جاپ آن مطلع باشند. بنابراین لازم است نویسندگان محترم در نامه درخواست چاپ، این موارد را به وسیله امضاء متعهد گردند.

  3 - نویسنده/نویسندگان دو پوشه (فایل) از مقاله خود را با و بدون نام و مشخصات به همراه نامه درخواست چاپ، به آدرس اینترنتی مجله به صورت online از طریق سایت www.ijnr.ir ارسال نمایند. مجله از دریافت مقالات بصورت پست معمولی و الکترونیکی معذور است.

  4 - اسامی خاص و یا واژه‌هایی که در متن، جداول و غیره به صورت مخفف درج می‌شوند، از مخفف های مشهور و بین المللی بوده و کامل آنها یکبار در متن به همراه مخفف داخل پرانتز نوشته شوند.

  5 - نمودارها، تصاویر و جداول ارسالی باید از وضوح کامل جهت چاپ برخوردار باشد و در صفحات جداگانه تهیه، شماره و عنوان جداول در بالای آن و برای نمودارها در زیر آن قید شود. تصاویر افراد نباید قابل شناسایی باشد.

  6 - مقاله یک خط در میان (فاصله سطر cm 5/1) در اندازه کاغذ A4 و با حاشیه cm 5/2 از هر سمت با نرم‌ افزار 2003 Word - تایپ فارسی با قلم میترا و سایز 12، تایپ‌انگلیسی با قلم ‏ Times New Roman و سایز12 با ذکر نام فایل تهیه و برای مجله ارسال شود.

  7 - مسؤولیت صحت و سقم مطالب به عهده نویسنده مقاله است. همچنین از زمان انجام مطالعه تا ارسال مقاله نبایستی بیش از 5 سال فاصله وجود داشته باشد.

  8 - مجله حق رد، قبول، اصلاح، ویرایش و خلاصه نمودن مقالات را برای خود محفوظ می‌دارد و مقالات ارسالی به همراه ملحقات آن مسترد نخواهد شد.

  9 - مقالات به شرطی پذیرفته می‌شوند که اصول اخلاقی براساس معاهده هلسینکی - توکیو در مورد مطالعات بالینی در انسان مراعات شده و رعایت آن به تأیید کمیته اخلاق مؤسسه‌ای که تحقیق در آن صورت گرفته رسیده باشد. همچنین دراین گونه مطالع ات می‌بایست از افراد مورد مطالعه رضایت نامه اخذ و این موضوع صراحتأ در متن مقاله ذکر گردد.

  10- چاپ مطالب مندرج در مجله به شرط ذکر منبع مجله پژوهش پرستاری ایران، بلامانع است.

  11- در هر شماره فقط یک مقاله مروری و از هر فرد فقط یک مقاله به عنوان نویسنده اول یا مسؤول به چاپ می‌رسد.
12-  کلیه پژوهش ها اعم از توصیفی و مداخله ای باید نامه کمیته اخلاق و کد اخلاقی داشته باشند. همچنین کلیه طرح های مداخله ای باید در سایت(www.irct.ir) ثبت شده باشد و کد ان در مقاله درج شده باشد.

  فرایند ارزیابی پذیرش مقالات:

  1- پذیرش مقالات منوط به رعایت دقیق اصول کلی ذکر شده می‌باشد.

  2- هر یک از مقالات دریافتی حداقل توسط سه نفر مورد داوری قرار گرفته و تصمیم گیری نهایی در مورد چاپ مقالات در شورای هیأت تحریریه مجله و پس از ارزیابی های به عمل آمده توسط داوران صورت می‌گیرد.

  نحوه تنظیم صفحات مقاله

  صفحه عنوان

  1 – عنوان مقاله کوتاه (حداکثر 15 کلمه)، حاوی موضوع کلی و جهت گیری پژوهشگر در آن موضوع و هماهنگ با متن مقاله باشد. در مطالعات کیفی نیز عنوان باید نشان دهنده پدیده مورد مطالعه و مبتنی بر تجربه باشد و با حروف ضخیم ( bold ) تایپ شود. 2 – دارای عنوان مختصر برای هر صفحه (حداکثر 5کلمه) ‌باشد . 3 - نام نویسنده1/ نویسندگان2 زیر سطر عنوان مقاله ذکر گردد. 4 - مؤلف مسؤول ( Corresponding author ) با علامت * متمایز شود و در زیرنویس صفحه اول به این صورت ذکر گردد: ( * Corresponding author ) 1 * مؤلف مسؤول 5 - مشخصات کامل نویسنده (گان) مقاله شامل رتبه علمی و نشانی نویسنده/ نویسندگان و محل اشتغال آنها که شامل دانشگاه، دانشکده و یا مؤسسه تحقیقی مربوط به آنان است، در پاورقی صفحه اول؛ چکیده فارسی و همچنین انگلیسی درج گردد. 6 - در چکیده انگلیسی اصول نام‌نویسی لاتین رعایت گردد به این صورت که اول نام خانوادگی، سپس حرف اول نام و بعد درجه علمی به صورت BSc, MSc, MD, Ph.D ذکر شود. 7 - کد پستی، تلفن، نمابر و آدرس الکترونیک نویسنده مسؤول جلو مشخصه آن در پاورقی صفحه اول ذکر شود.

  چکیده

  چکیده مقاله (اعم از فارسی و انگلیسی) در صفحه های مستقل به صورت سازمان یافته (دارای ساختار Structural ) حداکثر 300 تا 350 کلمه بدون ذکر منابع و اختصارات و نماینده تمام مفاهیم و عناصر محتوی مقاله و بصورت زیر باشد:

  مقدمه: این بخش حداکثر در دو تا سه جمله در ارتباط با ضرورت انجام مطالعه یا جمع بندی مروری بر متون در این راستا باشد.

  هدف: جمله‌ای روشن، قابل اندازه گیری (در مطالعات کمی) یا قابل دستیابی باشد و در همه قسمت های مقاله یکسان استفاده گردد.

  روش : باید شامل اطلاعات کلی درمورد نوع مطالعه، جامعه پژوهش، محیط پژوهش، نمونه و حجم نمونه و روش نمونه گیری،ابزار جمع آوری داده ها و  پایایی و روایی ابزار، روش جمع آوری داده،  نوع مداخله ، روش های اماری تجزیه و تحلیل داده و نرم افزار و نسخه آن باشد.

  یافته ها : در مطالعات کمی, یافته ها متناسب با هدف به تفکیک گروههای مطالعه با آزمونهای آماری استفاده شده به همراه نتایج و ضریب و فاصله اطمینان بیان گردد. در مطالعات کیفی طبقات، درونمایه ها یا مفاهیم و یا تبیین نظری یافته ها در رابطه با پدیده مورد مطالعه به همراه توضیح مختصر، مرتبط و روشن کننده بیان گردد.

  بحث و نتیجه گیری : این بخش نباید تکرار یافته های پژوهش باشد. در این بخش جمع بندی نهایی یافته ها همراه با توصیه ها، کاربردهای بخش یافته ها یا نتایج در پرستاری بیان گردد.

  کلید واژه : حداکثر5 واژه اصلی براساس MeSH ، چکیده فارسی و انگلیسی با یکدیگر مطابقت داشته باشد. واژه‌های کلیدی در چکیده فارسی به زبان فارسی و در چکیده انگلیسی به زبان انگلیسی نوشته شود.

  متن اصلی مقاله

  متن اصلی مقاله شامل: مقدمه, روش, یافته ها, بحث, نتیجه گیری نهایی و منابع می‌باشد.

  · مقدمه

  مقدمه باید خلاصه، روشن، هدفمند و منظم نوشته شود. لذا نویسندگان محترم لازم است به نوع, توالی و ترتیب منطقی اطلاعات ارایه شده در مقدمه توجه نمایند. این اصول در مطالعات کمی و کیفی تفاوتی ندارند و ترتیب آنها شامل: 1- توضیح در مورد موضوع و عرصه پژوهش به صورت عام. 2- توضیحات اختصاصی تر در مورد جنبه یا بعدی از مشکل که مورد توجه خاص این مطالعه است. 3- مروری بر یافته های مطالعات دیگر که مرتبط با مساله و موضوع پژوهش می‌باشد. 4- تحلیل اطلاعات ارایه شده در سه بند فوق خصوصاٌ یافته های مطالعات مرتبط و تبیین خلا ء یا شکاف موجود در مورد مساله مورد پژوهش در راستای ضرورت انجام مطالعه حاضر 5- بیان اهداف یا سوالات یا فرضیه ها اصلی پژوهش

  · روش مطالعه

  یکی از بخش های مهم مقاله که تابلوی استحکام و دقت مطالعه می‌باشد، اطلاعاتی است که در روش مطالعه بیان می‌گردد. با توجه به تفاوتهای روش شناسی مطالعات کمی و کیفی, نحوه نگارش این بخش بطور مجزا بیان می‌شوند.

  در مطالعات کمی، روش باید شامل اطلاعاتی روشن و کامل در باره: 1- طراحی مطالعه و تناسب آن با هدف/سوال/فرضیه و زمان و مکان, جامعه مطالعه, نمونه ها، ویژگی های ورود و خروج آنها از مطالعه، برآورد اندازه نمونه ها، روش نمونه گیری و نحوه و روند تخصیص آنها در گروههای مطالعه 2- روش کار یا مراحل مداخله، ابزار اندازه گیری، اعتبار و پایایی آن، روند امتیاز بندی داده های حاصل از ابزار (کمی و کیفی) و ملاحظات اخلاقی و کد کمیته اخلاق در پژوهش 3- نحوه مدیریت داده ها، نرم افزارهای کامپیوتری، روش ها و آزمون های آماری

  در مطالعات کیفی، باید شامل اطلاعاتی روشن و کامل در باره: 1- طراحی مطالعه و تناسب آن با هدف/سوال تحقیق، زمان و مکان یا محیط طبیعی مطالعه، نحوه دستیابی به مشارکت کنندگان و ویژگی های آنها 2- روش یا نحوه ورود پژوهشگر به عرصه طبیعی مطالعه، توضیح کامل در مورد روش ها و مراحل تولید یا جمع آوری داده ها، نحوه و معیار اشباع یا اتمام جمع آوری داده ها، توضیح روش های بکار رفته در تعیین اعتبار ودقت داده ها (مقبولیت credibility ، تایید پذیری Confirmability ، قابلیت انتقال Transferability و قابلیت وابستگی Dependability ) و ملاحظات اخلاقی 3- نحوه مدیریت داده ها، نرم افزارهای کامپیوتری (در صورت استفاده)، روش ها آنالیز داده ها و تناسب آن با روش مطالعه.

  · یافته‌ها

  یکی دیگر از بخش های مهم مقاله که آینه تمام نمای دستاورد مطالعه می‌باشد، اطلاعاتی است که در بخش یافته ها بیان می‌گردد. از آنجایی که نوع یافته های مطالعات کمی و کیفی متفاوت اند, نحوه نگارش این بخش نیز بطور مجزا بیان می‌شود.

  یافته ها در مطالعات کمی شامل: 1- بررسی میزان و توزیع متغیرهای دموگرافیک و مداخله گر(نحوه توزیع و یکسان بودن آنها در گروههای مطالعه) 2- یافته های اصلی بر اساس اهداف مطالعه به روشنی و به اندازه کافی ارایه گردد. به طوریکه خواننده بتواند براحتی در مورد میزان دستیابی به اهداف قضاوت کند. 3- داده ها و مفاهیم آماری مثل تعداد/ درصد و یا میانگین/انحراف معیار بدون تفسیر ذکر گردند. نوع و تناسب آزمونها و سطح معنی داری آنها بیان شوند. 4- داده ها و یافته هایی که در جداول و نمودارها ارایه می‌گردد نباید در متن تکرار شود و در حد امکان بطور خلاصه در مورد توزیع آنها در متن جمع بندی صورت گیرد. 5- جداول و نمودارها به زبان فارسی و شامل عنوان رسا، زمان و مکان اجرای مطالعه باشد. تعداد آنها حداکثر 5 مورد بوده و اندازه آنها از cm 15×10 بزرگ‌تر نباشد و نیازی به زیرنویس ندارند فقط نمادها (نظیر * ، + ...) زیرنویس شوند.

  در مطالعات کیفی: 1- ابتداء براساس الگو ریتم و روش آنالیز انتخاب شده در مطالعه گزارش مختصری از یافته ها در هر مرحله بیان شود. 2- سپس طبقات, مفاهیم یا درونمایه های اصلی با زیر مجموعه آنها به همراه نقل قول های مستقیم مشارکت کنندگان یا داده های اولیه ثبت شده بیان و توضیح داده شوند. 3- در آخر متناسب با سوال یا سوالات پژوهش (معنی و یا فرآیند پدیده مورد مطالعه)، یافته های مطالعه تبیین شوند، به طوریکه معنی تبیین شده و یا نظریه اساسی برآمده از داده های مطالعه و نشان دهنده ارتباط منطقی و روشن مفاهیم، درونمایه ها، طبقات یا متغیر اصلی باشند.

  · بحث

  بحث باید حاوی جمع بندی و نتیجه گیری از یافته ها در راستای چگونگی پاسخ به اهداف یا سوال های پژوهش باشد و در ارایه آن به این نکات توجه شود: 1- در مطالعات کمی این جمع بندی بدون بیان و تکرار یافته های عددی و آماری باشد. 2- چگونگی ارتباط یافته های مطالعه حاضر با یافته های دیگر تحقیقات (موافق و مخالف) انجام شده در ایران و جهان (با ذکر منابع) مقایسه و تحلیل (نه فقط توصیف) گردد و دلایل رد و یا قبول آنها بحث گردد. 3- یافته های غیر قابل انتظار نیز بررسی و تفسیر گردند. 4- اگر مطالعه‌ای مبتنی بر چارچوب نظری و مدلی انجام شده باشد، باید یافته ها را در ارتباط با آن نیز تفسیر نماید. 5 - از اظهار نظر در مواردی فراتر از یافته‌های مطالعه خودداری شود.

  · نتیجه‌گیری نهایی

  نتیجه گیری نهایی باید شامل جمع بندی نهایی و مختصر از مطالب بحث در ارتباط با هدف کلی یا فرضیه یا سؤال اصلی پژوهش باشد. لذا 1 - مقاله با یک نتیجه‌گیری روشن که از حد نتایج مطالعه فراتر نرود، جمع‌بندی گردد 2- موارد کاربرد یافته ها در اموزش و پژوهش و عملکرد بالینی و مدیدیت و سیایت گذاری، محدودیت‌های مطالعه و میزان تعمیم‌پذیری آن مورد توجه قرار گیرد. 3 - پیشنهادهایی جهت انجام مطالعات بعدی و به کارگیری یافته‌ها در این بخش قابل طرح می‌باشد .

  · تشکر و قدردانی

  در این قسمت از مؤسسه تأمین کننده بودجه، افراد و یا سازمان‌هایی که به نحوی در انجام مطالعه و یا نگارش مقاله همکاری نموده‌اند قدردانی می گردد. کد مصوب طرح پژوهشی یا پایان نامه نوشته شود. 

  · منابع

  منابع مقاله به روش ونکوور تنظیم می‌گردند. به طوری که ارجاعات متنی به صورت شماره و به ترتیب ظهور در متن مشخص شده و در پایان مقاله در قسمت منابع به ترتیب ظهور متن شماره گذاری می‌گردند . در متن، بعد از استفاده از هر منبع، شماره منبع داخل پرانتز درج شود. 

توجه: با توجه به شرایط نمایه شدن مجلات علمی و پژوهشی در پایگاههای اطلاعاتی معتبر دنیا لازم است تمام منابع فارسی به زبان انگلیسی آوا نویسی شوند. برای نوشتن عنوان مقاله فارسی از عنوان چکیده انگلیسی همان مقاله در مجله ای که چاپ شده استفاده گردد. 

  نحوه نگارش منابع اعم از مقاله یا کتاب به شرح ذیل می‌باشد:

  1 - منابع فارسی به صورت مقاله:

  نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده، عنوان مقاله. نام مجله، سال انتشار؛ شماره مجله: صفحات.

  مثال: احمدی جمال، فتحی سمیه، سنجری شعبان. گواتر آندمیک در استان همدان: 5سال پس از مصرف نمک یددار. پژوهش در پزشکی 1377؛ سال 22، شماره 2: صفحات: 135 تا 145.

مثال آوانویسی به زبان انگلیسی:  Ahmadi J, Fathie S, Sajari Sh, Endemic Goiter in Province Hamadan: intake iodin salt after 5 years, Pajohesh dar Pezeshki, 1998; 22( 2):135-145.

  2 - منابع فارسی به صورت کتاب:

  نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده، (مؤلفین). عنوان کتاب، شماره چاپ، نام شهر، محل چاپ: اسم ناشر، سال انتشار.

  مثال: محمدی حسن، جلیلی حسین (مؤلفین)، تضمین کیفیت آزمایشگاهی، چاپ دوم تهران: مرکز نشر دانشگاهی، 1375 .

  3 منابع پایان‌نامه:

  نام خانوادگی نویسنده نام نویسنده. عنوان پژوهش. پایان‌نامه کارشناسی ارشد (دکتری) رشته ، شهر: نام مرکز آموزشی، نام دانشگاه، سال.

  4 - منابع انگلیسی به صورت مقاله:

  نام خانوادگی نویسنده، حرف اول نام نویسنده (نویسندگان). عنوان مقاله. نام مجله. سال انتشار؛ شماره مجله: صفحات. نام نویسندگان تا شش نفر نوشته می‌شود و اگر تعداد بیش از شش نفر بود به دنبال آن کلمه et al ذکر می‌گردد.

  مثال:

  - Vega KJ, Pina I, Krevsky B. Heart transplantation is associated with an increased risk for pancreatobiliary disease. Annals Internal Medicine. 1996; 124 (11): 980-3. 

  5 - منابع انگلیسی به صورت کتاب:

  نام خانوادگی نویسنده (نویسندگان)، حرف اول نام نویسنده (نویسندگان). عنوان کتاب. نوبت چاپ، شهر محل انتشار: اسم ناشر؛ سال انتشار.

  مثال:

  - Ringsven MK, Bond D. Gerontology and leadership skills for nurses. Albany (NY): Delmar Publishers; 1996 .

  - اگر منبع مورد استفاده فصلی از کتاب باشد

  - Phillips SJ, Whisnant JP. Hypertension and stroke. In: Laragh JH, Brenner BM , editors. Hypertension: pathophysiology, diagnosis, and management. New York: Raven Press; 1995. P. 465-78 .

  6 استفاده از منابع اینترنتی (فارسی و انگلیسی ):

  - Hughes, J. Satisfaction with Medical Care: A review of the Field. www. chagesufer. com/hlth/patsa. html. Accessed: Feb 2 2003-05-2003.

  - National Library of Medicine. (2000). Fact Sheet. Medical Subject Headings (MeSH). [on-line]. Available: http://www. nlm. nih. gov/pubs/factsheets/mesh.html. Accessed June 7, 2000.

  توجه 1 : چاپ و انتشار مطالب مجله پس از کسب اجازه از سر دبیر مجله پژوهش پرستاری و با ذکر مأخذ مجاز است.

  - کلیه حقوق برای ناشر محفوظ است.

  - برای کسانی که مقاله آنها در نشریه چاپ شود به تعداد نویسندگان از همان شماره مجله (برای نویسنده مسؤول) ارسال خواهد شد.

توجه 2 : طی مصوبه شورای سردبیری و هیات مدیره انجمن علمی پرستاری ایران، از اولین شماره سال 1390 کلیه مقالاتی که پس از طی مراحل داوری علمی پذیرش می شوند باید جهت چاپ ، قسمتی ازهزینه های مربوطه را بپردازند. این تصمیم بعلت عدم وجود حامی موثر، کمبود حق عضویت انجمن و افزایش هزینه های مجله می باشد، مجله مجبور است برای حفظ کیفیت مطالب علمی مجله برای داوری ها ، به داوران محترم پرداختی ناقابل داشته باشد از طرفی هم هزینه های ویراستاری فارسی و انگلیسی، صفحه ارایی، چاپ و توزیع نشریه در سراسر کشور وجود دارد که قیمت هر نسخه 80 صفحه ای که در ان 8 مقاله چاپ می گردد به حدود 4 هزار تومان می رسد که وسع مالی مجله جهت پرداخت هزینه ها کافی نیست. لذا این هزینه که معادل دویست هزار تومان می باشد از طریق اعضا و نویسندگان و... باید تامین گردد

  - در پایان از شما نویسنده محترم در خواست می‌شود با مطالعه مندرجات راهنمای نویسندگان مقاله خود را تنظیم و با ثبت نام و گرفتن نام کاربر و رمز عبور در سایت مجله مقاله را ارسال فرمایید.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 66786 بار   |   دفعات چاپ: 4433 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1171 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4642